Välkommen till vår sportbar i Borås!

BOWLERS

sport
lounge


Sportbar i Borås

Upplev sport på bästa sätt i vår sportlounge!

Välkommen till Bowlers sportbar i Borås – den ultimata destinationen för sportälskare! Här kan du njuta av spännande matcher i en atmosfär som andas energi och gemenskap. Vår sportbar är utrustad med flera stora skärmar, vilket gör att du aldrig missar en viktig händelse oavsett vilken sport du följer. Fotboll, hockey, F1 eller biljard – vi visar allt!

Vår meny erbjuder ett brett utbud av läckra maträtter och drycker som passar perfekt till en kväll med sport. Från frasiga pizzor och plocktallrikar med ost och chark till fräscha sallader och läskande drycker – vi har något för alla smaker. Vår bar är välfylld med både lokala och internationella ölsorter samt ett urval av fina viner och drinkar.

Vi har skapat en plats där du och dina vänner kan samlas, heja på era favoritlag och njuta av god mat och dryck. Den avslappnade och inbjudande atmosfären gör Bowlers sportbar till en perfekt plats för både stora och små grupper.

Oavsett om du är en hängiven sportfantast eller bara vill ha en trevlig kväll ute, är vår sportbar i Borås det självklara valet. Kom till Bowlers och upplev spänningen och gemenskapen som bara live sport kan erbjuda!